28 januari 2022

Werk aan de goede voornemens met Wahoo Fitness!

1 min read
sbsupply

Het nieuwe jaar is al een tijdje geleden begonnen. Veel mensen hebben goede voornemens opgesteld die ze dit jaar écht willen ondernemen. Een voornemen dat vaak genoemd wordt is om meer te bewegen. Het kan soms lastig zijn om te beginnen, maar als je eenmaal bezig bent is het makkelijk vol te houden! Maar hoe zet je nu die eerste stap?

Je kunt op verschillende manieren starten met bewegen. Zo kun je bijvoorbeeld een sportschema opstellen, of een hometrainer aanschaffen. Maar wist je dat je ook gewoon een hulpmiddel kunt aanschaffen die je op je fiets kunt plaatsen? Wahoo Fitness verkoopt diverse accessoires voor tijdens het bewegen. 

sbsupply

Gespecialiseerd in fietsen

Wahoo Fitness is voornamelijk gespecialiseerd in indoor fietstrainers, diverse gps-fietscomputers, -sensoren en hartslagmeters. Het voornaamste doel is om gezond bewegen te combineren met de mogelijkheden die technologie ons bieden. Met de fietsaccessoires worden bijvoorbeeld je hartslag bijgehouden, evenals de afgelegde afstand of je snelheid. 

Met een fietscomputer kun je het overzicht van jouw fietstocht bewaren. Je kunt op elk moment zien hoe hard je fietst, hoeveel kilometer je hebt afgelegd en hoe lang je al aan het fietsen bent. Heb je meer interesse in de hartslagmeter? Deze meet nauwkeurig je hartslag en verbrande calorieën. Met al deze technische snufjes kun je het bewegen toch wat makkelijker maken, doordat je vaak meer beweegt dan je denkt en je hier middels een fietscomputer overzicht in hebt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *