28 januari 2022

Wat is een wasparfum?

3 min read

Een wasparfum is een vrij nieuw product, de kans is groot dat je hier nog nooit van gehoord hebt. Wat is dit nu precies en waarom zou je dit gebruiken? Eigenlijk is het heel simpel, het gaat hier om een parfum dat je bij je was kunt doen. Niet achteraf, tijdens bijvoorbeeld het strijken, maar gewoon in de wasmachine zelf. Waarom zou je nu een wasparfum gaan gebruiken? Daar zijn verschillende redenen voor te noemen en daar vertellen we je zo graag meer over. Ook leggen we je uit hoe je het product gebruikt en waar je dit kunt kopen.

Wasparfum en het belang van geur

Als mensen hebben we verschillende zintuigen en geur is een belangrijke daarvan. We staan er vaak niet echt bij stil, totdat iets stinkt of anders ruikt dan we verwacht hadden. Wasparfum is ontwikkeld om op onze wens van lekkere geuren om ons heen in te spelen. Want wat heb je nu dichter bij je dan je kleding? Geuren hebben veel invloed op hoe we ons voelen. Zonder dat jij je er waarschijnlijk van bewust bent, heeft je eigen huis een bepaalde geur. Stap jij binnen, dan merk je dit niet op, je voelt je meteen thuis. Terwijl anderen het juist wel op zal vallen. Wasparfum kun je dan ook gebruiken om jezelf een gevoel van thuis te geven. Als jouw kleren heerlijk ruiken en altijd dezelfde specifieke geur hebben, dan kan dit voor veel comfort zorgen. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden om dit product te gaan gebruiken, het is ook gewoon een manier om ervoor te zorgen dat jouw kleding langer fris blijft. Wasmiddelen en wasverzachters bevatten vaak ook parfums, maar deze vervliegen vaak al snel weer. Een wasparfum blijft langer in de stof zitten en daardoor blijven jouw kledingstukken langer een heerlijke geur houden!

wasgeurtje biedt veel keus

Lijkt het jou ook prettig om een wasparfum te gaan gebruiken, zodat jouw was langer een heerlijke geur houdt? Dan zijn de parfums van wasgeurtje een uitstekende keus. Er zijn een paar dingen die je moet weten over hun producten:

  • ze zijn vrij van parabenen en E-nummers
  • ze zijn gemaakt van etherische oliën
  • je voegt ze toe in het laatje voor de wasverzachter
  • je kunt het gebruiken naast wasmiddel en wasverzachter

Het gebruik ervan is dus eigenlijk heel eenvoudig, je druppelt een beetje van het parfum bij de wasverzachter of, als je dit niet gebruikt, gewoon in het laatje waar je normaal gesproken de wasverzachter in zou doen. Je draait je wasprogramma zoals altijd en door het wasparfum geurt jouw schone kleding heerlijk! En deze heerlijke geur blijft nog lang in alle kledingstukken zitten. wasgeurtje is verkrijgbaar in verschillende geurvarianten, zodat er altijd wel een variant is waar jij je goed bij voelt. Om te ontdekken welke dit is, kun je bij wasgeurtje eerst een proefpakket bestellen waar al hun geuren in zitten. Zo kun je ze allemaal eens uitproberen en weet je daarna zeker welke grote verpakking jij het best kunt kopen. Dit is dé manier om te ontdekken welk wasparfum het beste bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *