28 november 2021

Waar kun je de beste Joe Goldberg petten vinden?

2 min read

Op Netflix zijn er talloze series en films waar je van kan genieten.  Toch missen mensen de meest populaire series. You is een romantische serie, waarbij een man genaamd Joe Goldberg een leuk meisjes ontmoet en een obsessie voor haar krijgt. Deze man zal haar beschermen en hiervoor zal hij zich ook in het openbaar moeten vermommen om niet op te vallen. Zijn pet maakt zijn karakter af. Maar waar vind je de beste petten?

Joe Goldberg’s outfit

Joe Goldberg draagt in de eerste seizoen veel denim. Daarbij zie je dus vaak een Denim Jeans en een Denim Jacket. Verder draagt hij voor elk verschillende gelegenheid een andere schoenpaar om zijn vermomming een stijl te geven. Het is lastig om hem te zien tussen een groep mensen terwijl hij op ‘’stalksessie’’ is. Zijn stijl is makkelijk om na te maken, omdat dit dagelijks wordt gebruikt en standaard verkrijgbaar is. Wil jij je makkelijk verkleden voor een feestje? Gebruik dan de Joe Goldberg tactiek om het zo simpel en cool mogelijk te houden. Het enige wat niet slim is om te doen is zijn stalk technieken toepassen. 😉

Joe’s petten

Joe staat bekend om zijn tactiek van stalken en achtervolgen. Maar hoe is dit uitgebroken tot een trend? Joe Goldberg draagt een petje elke keer wanneer hij iemand gaat achtervolgen om zeker te weten dat zijn geliefde veilig zal zijn. Of dit een mooi gebaar is? Dit bepaald jij helemaal zelf, maar toch heeft het iets. Hij weet slim een outfit uit te kiezen dat bij zijn pet past. Dit is te zien na een tijd wanneer hij zelfs zijn geliefde probeert te stalken en zo zijn plannetje mislukt. Petten kunnen je een ander identiteit geven, doordat je nauwelijks tot geen gezicht kunt zien. Het maakt je mysterieus.

Er zijn veel winkels waarbij ze petten verkopen, maar geen groot assortiment hebben. Mensen vragen zich af; waar vind je de beste petten? Zelf raad ik toch echt Hatland aan vanwege een groot assortiment en de kans om op de echte Joe Goldberg te lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *