28 januari 2022

Overstappen naar naar hollandsnieuwe

2 min read

Mobile payment, Man using mobile payments online shopping and icon on night background, All on mobile screen are design up.

Vooral in deze tijd is het belangrijk om met je familie, vrienden en collega’s  verbonden te blijven. Stap daarom over naar sim only hollandsnieuwe en combineer het met internet van Ziggo. Het voordeel dat je daarvan hebt is: een gratis Ziggo tv-pakket, korting de eerste 6 maanden op Ziggo internet & TV en 1000 mb/min/sms. Thuis zitten wordt zo veel gemakkelijker. 

Sim only wat is dat eigenlijk?

Je krijgt een piepklein kaartje in je telefoon  waarmee je kan bellen en internetten. Vaak worden smartphones verkocht met een duur abonnement. Elke maand betaal je dan voor het abonnement en telefoon.  Bij hollandsnieuwe is dit niet het geval. Je kiest zelf je aantal mb’s  wat je wil hebben. Bij sim only koop je geen telefoon alleen de simkaart. Waarom zou je een nieuwe telefoon kopen als die van jou nog goed is.

Hollandsnieuwe hoe werkt dat precies?

Je kiest zelf een prepaid bundel wat het beste bij je past. Bel en internet je weinig dan kies je voor een kleine goedkopere  bundel. Bel en internet je veel dan kiest je voor een groter pakket met meer mb’s. Het pakket wat je kiest is een maand geldig. Wanneer je tegoed op is krijg je een bericht. Je hebt dan de keuze om extra prepaid tegoed bij te kopen. Zo kan je zelf de kosten in de hand houden en sta je nooit voor verrassingen. Kom je er achter dat je altijd aan het einde van de maand een extra prepaid tegoed moet aanvragen dan kan je de bundel kosteloos laten aanpassen. Dit kan zowel omhoog als omlaag. Dit kan eenvoudig via de app van mijn hollandsnieuwe.

Combivoordeel met Ziggo is genieten en extra plezier

Wanneer je bij hollandsnieuwe en Ziggo klant bent en het abonnement staat op hetzelfde adres dan kan je een combivoordeel krijgen. Het Ziggo pakket waar je uit kan kiezen is:

  • Movies en series: vele films en topseries zoals bijvoorbeeld alle seizoenen van Game of Thrones. Met je mediabox kijk je overal en wanneer je wilt 
  • Ziggo sport totaal: kijk oa naar binnen en buitenlands voetbal, Formule 1, tennis, en nog veel meer andere sporten. Met de app van Ziggo sport totaal mis je geen minuut van de wedstrijd.
  • Kids: ook aan de jonge kinderen is gedacht. Ze kunnen kijken naar Nicktoons, Pebble TV, Baby tv en Cartoon Network. Ook deze zenders kan je via de app Ziggo Go bekijken. 

Nog geen klant van Ziggo, combineer dan nu je sim only hollandsnieuwe abonnement met Ziggo internet en pak extra voordeel op je pakket en combivoordeel elke maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *