OFYR mise en place voor een goed voorbereide maaltijd

OFYR mise en place

Men zegt wel eens dat een goede voorbereiding het halve werk is. Dat geldt absoluut ook voor een goede maaltijd. Wanneer een maaltijd goed is voorbereid is het koken zelf ook makkelijker en behaal je het juiste resultaat. Dat gaat al helemaal gebeuren met een OFYR mise en place.

Groot assortiment

 Wat is mise en place?

Mise-en-place is een term die in de horecasector gebruikt wordt om voorbereidende werkzaamheden aan te duiden. Het zijn werkzaamheden die leiden tot een hogere snelheid van service. Door alles zo goed mogelijk van tevoren klaar te zetten, worden gasten sneller bediend. Mise en place is dus met name iets dat wordt toegepast in de horeca. 

OFYR mise en place 

De OFYR mise en place is bedoeld om gerechten voor te bereiden voor het serveren. Je kunt deze gewoon in je tuin plaatsen wanneer je een hobbykok bent en vaak gasten hebt. Maar ook in de horeca is er soms behoefte aan deze buitenkeukens. Denk bijvoorbeeld aan het terras. Het is prettig als je ook daar een plek hebt voor mise en place. Het dient immers als een soort aanrecht maar dan voor buiten dus er is genoeg ruimte om meerdere gerechten voor te bereiden.

Eten bereiden

Een complete keuken voor buiten

Wanneer je graag buiten bent en daar wil kunnen koken dan heb je meer nodig dan een plek voor mise en place. Een goede grill of barbecue is absoluut een must. Je kunt ook kiezen voor een green egg.