28 november 2021

Nieuwe kinderkleding trends

2 min read

In kindermode land kan bijna alles. Tegenwoordig is in de kindermode steeds meer trends terug te vinden. Voorheen viel het eerst nooit zo op en nu zie je steeds meer een verschuiving in de mode. Dat zie je vooral terug in de fit van de kleding. Vooral de pijpen van broeken zie je veranderen. Vergelijk het maar eens met een zak oude kinderkleding. Je ziet dan toch dat er dingen anders zijn. De belangrijkste kinderkleding trends van herfst/winter 2021/2022. De kleuren die vooral populair zijn zwart, donkerblauw, legergroen, roest en grijs. Bij kindermerkkleding webshop koop je nu al de nieuwste kleding voor het najaar en winter. 

Styling trends

Je ziet een verandering in de kleding door de verschillende materialen wat wordt gebruikt. Al blijft de jeans altijd in de mode het wordt steeds meer ingewisseld door een andere broek. Een wijde broek of een met een flared pijpje zie je steeds vaker bij de oudere meiden maar bij je kleintje kan het ook erg pittig staan.. De kleding is uitgewerkt met passementen, zoals pofmouwtjes, pompons franjes en leuke kwastjes. De coltrui is ook dit seizoen veel te vinden. En dan van lekkere dunne stof zodat je het in de herfst al kan dragen. Wanneer het kouder wordt draag je het met een lekker vestje eroverheen. 

Een meisje of een jongen?

Weet je tijdens je zwangerschap nog niet of het een meisje of jongen wordt maar wil je al wel babykleding kopen kijk dan eens bij hippemensjes babykleding. Daar vind je unisex babykleding die geschikt is voor zowel meisjes als jongetjes in stijlvolle neutrale kleuren zoals bruin en lichtgrijs. Er zit altijd wel een perfect setje kleding bij voor het kleinste lid van het gezin. De baby kleding gaat van maat 50 tot en met maat 86. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *