28 november 2021

Live chat service Bioscopen

2 min read

De live chat service van Chatkracht kan voor bioscopen van toegevoegde water zijn omdat het de bereikbaarheid van bioscopen verhoogt. Doormiddel van de live chat service van Chatkracht kunnen website bezoekers 72 uur per week contact opnemen. Website bezoekers kunnen doormiddel van de live chat service van Chatkracht  contact opnemen met de bioscoop over alle vragen die de bezoeker op dat moment heeft.

De vragen die binnen komen van website bezoekers via de live chat service van Chatkracht worden beantwoord doormiddel van een kenniscentrum. Dit kenniscentrum wordt aan het begin van een nieuwe samenwerking opgesteld door de chatspecialisten en de bioscoop zelf. In het kenniscentrum staan bijvoorbeeld de antwoorden op veel voorkomende vragen en extra informatie over de producten en/of diensten. Als er via de live chat service van Chatkracht een vraag binnenkomt die niet kan worden beantwoord door de chatspecialist, wordt er in de vraag om contactgegevens gevraagd. Daarna wordt het gehele chatgesprek doorgestuurd naar de desbetreffende organisatie. Op deze manier kan de organisatie snel een follow up doen en de vraag van de klant beantwoorden. Daarnaast wordt deze vraag met het juist antwoord ook toegevoegd aan het kenniscentrum, hierdoor kunnen steeds meer vragen die binnenkomen via de live chat service van Chatkracht worden beantwoord zonder dat hiervoor contact hoeft worden gelegd met de organisatie.  

Een samenwerking voor de live chat service met  Chatkracht is erg transparant. Alle binnen komende chatgesprekken kunnen worden doorgestuurd naar het bedrijf waar de chat via binnen is gekomen. Op deze manier kan de organisatie meekijken met wat er in de chat gesprekken wordt besproken en op welke manier de chatspecialisten de website bezoeker te woord staat. Wanneer er feedback binnen komt vanuit de organisatie wordt deze uiteraard verwerkt in het kennis centrum. Op deze manier blijft het kenniscentrum altijd up to date en kunnen de chatspecialisten de website bezoekers goed te woord staan.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *