28 november 2021

Last minute moederdag tips

2 min read

Deze zondag is het moederdag. Heb jij al plannen gemaakt en een idee hoe jij je moeder, oma of een moeder to-be gaat verrassen dit jaar? Ik moet eerlijk bekennen, hoeveel ik ook om al de moederfiguren in mijn leven geef, meestal ga ik toch voor een last-minute cadeautje. Sowieso ga ik natuurlijk op moederdag bij mijn moeder, oma en andere belangrijke vrouwen in mijn leven langs. Het bezoekje is dan natuurlijk al een onderdeel van het ‘cadeau’ en dan koop ik onderweg nog mooie bloemen om te geven of ik bak zelf iets lekkers voor ze de avond van te voren. Dit jaar zit een bezoekje er helaas niet in. Heb jij nog niets geregeld (op afstand) en weet je niet wat je moet doen? Lees dan snel verder voor mijn last minute moederdag tips die je vandaag nog kan regelen!

Bloemen bezorgen

Bloemen voor moeders zijn altijd een goed idee. Wacht daarom niet langer en zoek direct het telefoonnummer van een lokale bloemenwinkel. Als je vandaag nog belt, kun je hoogstwaarschijnlijk nog een mooi boeketje regelen dat morgen kan worden afgeleverd bij jouw moeder(figuur) of oma. Veel bloemisten bieden de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap mee te leveren. Bedenk dus vast welke tekst je op het kaartje wilt laten zetten!

Liefde is chocolade

Welke vrouwe houdt er nu niet van chocolade? Chocolade is dan ook het ultieme moederdag cadeau en redelijk gemakkelijk te regelen. Je kunt natuurlijk nog even snel naar een chocoladewinkel of de supermarkt gaan en zelf een pakketje samenstellen. Maar hoe krijg je dit nog op tijd voor moederdag bij jouw moeder? Gelukkig kun je ook heel makkelijk online moederdag chocolade bestellen. Kies wat lekkers uit in de webshop of ga voor een kant en klaar moederdag pakket. Bij het afrekenen kun je ook kiezen om een mooie kaart met persoonlijke boodschap aan je cadeau toe te voegen. Vergeet alleen niet om de adresgegevens van je moeder in te vullen. Zo kan de webshop rechtstreeks de chocolade versturen waardoor jij je moeder(figuur) nog op tijd kunt verrassen.

Ontbijtje op afstand

Niets is zo gezellig als samen met jouw moeder(figuur) ontbijten, brunchen of lunchen. Vergeet daarom niet om op moederdag een videocall te doen, waarbij jullie samen online kunnen eten. Extra leuk is het natuurlijk wanneer je de plaatselijke bakker wat lekkers laat afleveren. Of bestel twee keer een chocolade fondueset of chocolade high tea, zodat jullie beiden van hetzelfde lekkers kunnen genieten.