28 januari 2022

Laat je zien en horen door je schoenen.

2 min read

Je schoenenkast kan nooit genoeg schoenen hebben. Er is altijd wel een outfit waarvoor je nog geen passende schoenen voor hebt toch? En anders bedenk je die wel, want schoenen kopen is een van de leukere dingen om te doen. Ikzelf vind in ieder geval van wel! Heerlijk om door de stad te lopen en te kijken naar alle verschillende schoenen en die dan ook even te passen natuurlijk. Even kijken of ze lekker zitten en leuk staan want dat zijn tenslotte de vereiste om ze dan ook te kopen. Thuiskomende met een of meerdere nieuwe paar schoenen beseffende dat er geen plek vrij is voor de nieuwe dus moet je ruimte maken en oude weggooien. Ook een hele opgave want ze zijn altijd wel ergens goed en leuk voor.

Wat is jouw stijl?

Schoenen en kleding in het algemeen is heel persoonlijk. Jij kunt iets heel leuk vinden wat een ander nooit aan zou doen. Dat maakt het zo leuk om je eigen stijl te vinden en hebben. De een vindt schreeuwerige kleuren niet mooi, de ander vindt simpel zwart weer saai en weer een ander kan niet genoeg leuke patroontjes op zijn of haar kleding hebben. Zo ook met schoenen natuurlijk. De schoenen die iemand draagt, zeggen veel over de persoon is een bekende uitspraak en ik kan me daar wel in vinden. Als jij je graag laat horen en zien in de uitstraling van je kleding dan zul je sneller geneigd zijn een wat gewaagdere schoen te dragen. Een statement maken misschien wel. Iemand anders zou zich daar absoluut niet prettig bij voelen en kiezen eerder voor een degelijke schoen die vooral erg lekker zit. Ikzelf draag graag schoenen waarbij mensen als eerste naar mijn schoenen kijken omdat die opvallen, en wel op de goede manier natuurlijk. Een heel gaaf merk waar ik mezelf helemaal in gevonden heb is Toral. Ze maken laarsjes, sneakers, hakken en ook slippers/sandalen. Ik heb dus bij dat ene merk alle type schoenen die ik nodig heb en wil en allemaal met een zelfde soort uitstraling die ik heel gaaf vindt. Mijn schoenen mogen het outfit wel maken in plaats van wegvallen in het geheel. Een leuke kleurencombinatie of een gewaagd patroon is dan ook wel aan mij besteed en daarmee kan ik m’n hart ophalen bij Toral.

Op vanarendonk.nl vind je een breed asortiment aan schoenen van het merk Toral. Neem er eens een kijkje en kijk of jij dit ook geweldig mooie schoenen vindt waarop je je eerstvolgende avondje uit gaat shinen.