Eenvoudig op pad met de kinderen

Bakfiets elektrisch

Lekker erop uit met de kinderen, een mooie fietstocht maken en genieten van de omgeving. Met de Bakfiets elektrisch kun je alles meemaken, want de sterke accu zorgt ervoor dat je alle vrijheid hebt om ergens naartoe te gaan. De accu is zo krachtig en heeft voldoende inhoud om in het weekend een lange tocht te maken door de natuur. Maar ook in de stad misstaat de bakfiets niet, door het design en de manier van ontwikkelen fiets je ook soepel in een drukke stad.

Bakfiets elektrisch

In de loop der jaren ontwikkeld

De Bakfiets elektrisch met de hulpmotor is in de loop van de jaren ontwikkeld tot een bakfiets die geschikt is voor vele doeleinden. Zonder dat het veel kracht kost fiets je met een bak vol boodschappen naar huis toe, of haal je de kinderen van school. Een bui regen onderweg is niet erg, want er zijn voldoende accessoires zoals een kap voor over de bak die de kinderen droog houden. De kunststof bak is mooi afgewerkt met ronden hoeken, dit is speciaal zo gemaakt om te voorkomen dat kinderen zich bezeren aan de hoeken.

Bakfiets elektrisch

Eigenschappen van een bakfiets

De bakfiets is van bijzonder hoge kwaliteit, alle onderdelen zijn vervaardigd van de beste materialen. Ontwikkeld en gemaakt in Nederland, maar ook het samenstellen van de Bakfiets elektrisch is gebeurd in eigen land. Waar ook aan is gedacht is het echte Hollandse weer, de bak van kunststof is weerbestendig en herbruikbaar als deze vervangen moet worden. Buiten staan is voor de bakfiets totaal geen probleem.