De meerdere functies van een tril ei

tril ei

Er zijn zoveel seksspeeltjes op de markt dat je ze ongetwijfeld niet allemaal kent. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van een tril ei? Dat is een seksspeeltje met meerdere functies. Hoe dat zit, lees je hier.

tril ei

Voor het plezier

Een tril ei is een eitje gemaakt van kunststof dat je in kunt brengen in de vagina of in de anus als je eens wil experimenteren. In eerste instantie is het bedoeld voor in de vagina en voor velen wellicht ook een beetje te groot voor in de anus. Door middel van een afstandsbediening of een draadje met knopje kun je dat eitje laten trillen. Die trillingen kunnen voor sommigen heel prettig zijn. Vrouwen vinden dit doorgaans een fijn gevoel en daarom is het een populair speeltje in het voorspel van stellen. Maar je kunt er nog meer mee. 

tril ei

Voor je spieren

Wanneer je een zwangerschap achter de rug hebt of je bent gewoon een dagje ouder dan kunnen de spieren in je bekkenbodem verzwakken. Dat is helemaal niet erg maar het is wel goed om te weten dat je die spieren dus kunt trainen. Dat kan onder andere door een trilei aan te brengen. Je kunt de spieren daar dan aanspannen en ze zo trainen. Dat maakt seks ook weer plezieriger op een later moment. Omdat je daar weer wat strakkere spieren hebt zal je partner er bij penetratie meer van voelen maar ook jij voelt verschil als je de spieren daar goed getraind zijn.