28 november 2021

De alleskunner onder de herenkleding, de bermuda.

2 min read

De lange broeken mogen weer in de kast, en de bermuda’s mogen weer uit de kast. De zomer staat voor de deur en de aanloop ernaar toe is veelbelovend met temperaturen van rond de 20 graden deze hele aankomende week. We kunnen helaas niet veel dagjes weg naar bijvoorbeeld een pretpark, dierentuin of een lekker terrasje pakken. Naast die dagbestedingen kun je nog altijd prima lekker een dagje buiten besteden. En wat liever heb je dan aan dan een bermuda! 

De juiste bermuda in je kast.

Dát je een bermuda in je kast hebt is waarschijnlijk niet eens de vraag. De vraag is of je de juiste in je kast hebt liggen. Kun je deze bermuda namelijk feilloos combineren met een leuk t-shirt? Staat een polo hier ook leuk op of zijn de printjes dan net even te druk voor dit patroontje op je polo? Sommige mensen zijn niet heel erg bezig met het stijlen en matchen van hun kleding, anderen weer wel. Een bermuda kun je gelukkig al snel goed matchen met je andere kleding. Een bermuda van jeans stof gaat overal goed bij. Een beige bermuda is perfect voor de iets nettere gelegenheid of gewoon als je van die kleur houdt natuurlijk. Trek er een leuk t-shirt of polo op aan en je kunt je zonder gek aangekeken te worden buiten bevinden. Sommige (ikzelf ook) heb meerdere bermuda’s in de kast liggen om zo op die manier voor elke gelegenheid de juiste bermuda te hebben.

Maak je outfit compleet.

Als je een beeld hebt van het soort bermuda wat bij jou past en jij je lekker in voelt dan is het de beurt aan de rest van je outfit. Een paar slippers eronder is lekker voor die extra hete dagen waarop je elke vorm van ventilatie toejuicht. Sneakers kunnen daarnaast ook heel goed voor de dagen dat je misschien op pad gaat en veel moet lopen, of simpelweg als je het leuker vind staan. Een lage sok is daarbij aan te raden om de gekke streep halverwege je kuit te voorkomen, als je benen een beetje verkleuren door de zon haha. Vervolgens is het zaak om de voor jou juiste bovenkleding erop aan te trekken. Op Babista.nl vind je de leukste en meest uiteenlopende bermuda’s en slaag je eigenlijk altijd wel. Ze hebben hier allerlei herenkleding en dus ook de bermuda voor heren. Wat ze goed doen is dat je hier meteen je hele outfit kunt krijgen. Kies de bermuda die jij wilt en koop er meteen een passend t-shirt, polo of overhemd bij.