28 november 2021

Boots trends: Een zoektocht naar de perfecte schoen!

2 min read

Boots zijn mode items die niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld en komen ieder jaar weer terug. Je hebt basismodellen, maar tegenwoordig zie je ook steeds meer variatie. Draag je al vaak laarzen? Of zou je ze vaker willen dragen maar weet je niet zo goed hoe? Heb je soms wat minder inspiratie hoe je jouw favo shoes het beste in kan zetten? Dont worry! Ik ga je helpen.

In deze blog ga ik wat verschillende puntjes met jullie delen, hoe je boots draagt, hoe je jouw favo dress het beste kan combineren met boots, alle must have boots van dit moment. Voor elke stijl is er een geschikte boot. Als allereerst wil ik je zeggen dat je altijd items moet dragen waar jij je fijn bij voelt, dit zeg ik vaker en dit geldt ook voor schoenen. Schoenen kunnen heel veel betekenen voor jouw outfit. Maar girls, zoals velen wel weten ben ik voorstander om af en toe lekker uit je comfort zone te stappen!

Afgelopen jaar waren ze eigenlijk al niet te missen: de chunky boots. Voor het eerst gespot bij de modehuizen van Prada en Bottega Veneta en sindsdien dé schoenen waar modeliefhebbers voor in de rij staan. De trendlaars is voorzien van een extra dikke zool en afgewerkt met details die doen denken aan de Matrixboots. Een typisch gevalletje van you love it or you hate it, maar hoe dan ook: ze zijn wel supercomfy, ideaal om te dragen door weer en wind.

Zo draag je de coole chunky boots trend

Voorlopig mogen deze laarzen nog steeds gedragen worden, ook in het lente- en zomerseizoen kunnen deze je outfit compleet maken. Geen idee wat je aan moet trekken? Of geen zin om veel moeite te doen? Een all black outfit met een paar stoere laarzen eronder is altijd goed. Draag je chunky boots met een wijde jeans, oversized sweater en een zwart leren biker jasje om het extra stoer te maken. Of combineer ze met een chique blazer en zwierig jurkje voor een verrassend effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *