Alles voor je e-sigaret koop je bij SmokeSmarter

SmokeSmarter

E-sigaretten zijn hipper dan ooit. Dat is niet zo gek want ze helpen je van een vieze gewoonte afkomen, namelijk het roken. Een e-sigaret maakt een stuk minder rook en is ook nog veel minder schadelijk voor je longen. Niet gek dus dat steeds meer mensen aankloppen bij SmokeSmarter, een website voor alle info en aankopen over e-sigaretten.

Bij SmokeSmarter koop je:

SmokeSmarter
  • de e-sigaretten zelf
  • vloeistoffen in allerlei smaken
  • accessoires zoals coils, gaasjes en batterijen

De e-sigaret uitkiezen

Een goede e-sigaret is aangepast op jouw wensen. Die wensen kunnen natuurlijk nog wel eens verschillen. Misschien wil jij wel een apparaatje dat lekker in de hand ligt en met een goede grip. Of wil je misschien liever een e-sigaret die echt op een sigaret lijkt? Er zijn meerdere modellen om uit te kiezen.

Vloeistoffen

De meeste mensen gebruiken een e-sigaret om te stoppen met roken. Ze kopen daarvoor vaak een vloeistof met nog een beetje nicotine erin. Zo kun je die verslaving langzaam aan afbouwen tot je er helemaal vanaf bent. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan maar met een e-sigaret is het wel beter te doen.

SmokeSmarter

Smaakjes

Je kunt ook vloeistoffen met smaakjes kopen. Net zoals sommige mensen graag een waterpijp of sigaret roken met een lekkere tabak in de smaak van bijvoorbeeld vanille of appel doen sommige mensen een vloeistof in hun e-sigaret met zo’n smaakje eraan. Het verandert niks aan de werking van de sigaret, alleen aan de smaak wanneer je inhaleert. Je kunt trouwens ook verschillende vloeistoffen in je e-sigaret gebruiken of zelfs aroma’s mixen voor jezelf.